Over

Optimus advies staat ondernemers bij op verschillende terreinen. We adviseren ondernemers bij fiscale, juridische, bedrijfskundige en organisatorische vraagstukken. Onze werkwijze kan worden omschreven als persoonlijk, duidelijk, deskundig en ‘to the point’. U heeft altijd een vast aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw situatie.

We zijn geen adviseurs die afwachten tot zich een vraagstuk aandient, maar we nemen onze cliënten spreekwoordelijk bij de hand en leiden hen van een actuele situatie naar het – via de in overleg met de cliënt uitgestippelde route – beoogde eindpunt. Is dit traject afgerond dan houden de adviseurs van Optimus advies hun ogen nog steeds voor u open. Doen zich relevante ontwikkelingen voor die voor u van belang kunnen zijn, dan melden we ons. Op deze manier kunt u zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van uw onderneming.

De adviseurs van Optimus advies hebben hun roots in de agrarische sector. Het is echter gebleken dat de werkwijze van onze adviseurs ook aanslaat bij MKB ondernemers. Dit heeft geleid tot een brede cliëntenportefeuille die bestaat uit zowel agrarische als uit MKB ondernemers.

Een waardevolle erfenis die vanuit het verleden behouden is gebleven betreft onze gespecialiseerde kennis op het gebied van de Mestwetgeving. Hierbij gaat het ons er dan niet om, om u uit te kunnen leggen hoe de regels exact in elkaar steken. Belangrijker vinden we het om u te adviseren over de (on)mogelijkheden van de regelgeving en wat dit betekent voor uw bedrijf. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij juridische procedures op het gebied van de Meststoffenwet. Meer informatie hierover vindt u op de website mestboete.nl

Onze adviseurs weten waar hun kracht ligt, namelijk op het adviseren. Dat betekent dat we ons niet bezighouden met het samenstellen van jaarstukken en het doen van fiscale aangiften. Dit laten we graag aan andere deskundigen over. De adviseurs van Optimus advies werken samen met uw accountant. Niet om elkaar ‘vliegen af te vangen’, maar om elkaar te versterken. De cliënt staat centraal! We worden dan ook regelmatig direct ingeschakeld door accountants- of administratiekantoren ten behoeve specialistische vraagstukken bij hun cliënten.

Een speciale tak van sport binnen Optimus advies is de begeleiding van Nederlandse ondernemers in of naar het buitenland, de zogenaamde emigratie- en semigratietrajecten. Hiervoor beschikken wij over een zorgvuldig opgebouwd, kwalitatief hoogwaardig netwerk van partners in het buitenland, die aan een half woord genoeg hebben.

Is uw interesse gewekt en bent uw nieuwsgierig naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs